Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε., γενικό εισαγωγέα αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 471 οχημάτων Volkswagen T-Roc, με ημερομηνία παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2018 έως τον Ιούνιο του 2018. Σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκολληθεί το άνω τμήμα της πίσω αεροτομής, λόγω απόκλισης από τις προδιαγραφές σύνδεσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Volkswagen επιθυμούν, για να γίνει έλεγχος και αν απαιτείται αποκατάσταση της σύνδεσης της πίσω αεροτομής, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Volkswagen στο τηλέφωνο 210-9981100 και ώρες 09:00-18:00 ή στο email: customercare@kosmocar.gr.