Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία FCA Greece Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Οχημάτων και Ανταλλακτικών αποκλειστικός εισαγωγέας των καινούργιων αυτοκινήτων μάρκας Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Lancia και Fiat Professional στην Ελλάδα ανακοινώνει την ανάκληση 4.521 οχημάτων Jeep Liberty με αριθμό πλαισίου από 042900 έως 062909.

Στα ανωτέρω οχήματα οι κάτω σύνδεσμοι της οπίσθιας ανάρτησης ενδεχομένως να έχουν υποστεί διάβρωση, με αποτέλεσμα την πιθανή αστοχία τους. Μία ενδεχόμενη αστοχία θα μπορούσε να προκαλέσει πιθανή απώλεια ελέγχου του οχήματος και ενδεχομένως ατύχημα. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος θα πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση και των δύο κάτω συνδέσμων της οπίσθιας ανάρτησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν μέσω προσωπικής επιστολής, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Jeep επιθυμούν για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημα τους, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εξυπηρέτηση πελατών της FCA Greece Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία Οχημάτων και Ανταλλακτικών στο τηλέφωνο 80011500800.