Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar Α.Ε., γενικό εισαγωγέα αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 414 οχημάτων Amarok, με ημερομηνία παραγωγής από 11/12/2015 έως 01/03/2019.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, σε οχήματα Amarok ενός περιορισμένου χρονικού διαστήματος κατασκευής ενδέχεται, υπό ορισμένες συγκεκριμένες συνθήκες (π.χ., υπερβολική ρύπανση/σκόνη), να κοπεί η ντίζα συγκράτησης του γρύλου εφεδρικού τροχού. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την πτώση του εφεδρικού τροχού που βρίσκεται κάτω από το όχημα.

Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Volkswagen επιθυμούν, για να τοποθετηθεί μια αντικλεπτική ασφάλεια ως πρόσθετη σταθεροποίηση του εφεδρικού τροχού, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Volkswagen στο τηλέφωνο 210-9981100 και ώρες 09:00-18:00 ή στο email: customercare@kosmocar.gr.