Ανακαλούνται 198 Skoda Fabia για τους αερόσακους

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας σε συνεργασία με την Kosmocar A.E. γενικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα των οχημάτων Skoda στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την ανάκληση 198 οχημάτων Fabia, με έτος παραγωγής από το 2022 έως το 2023.

Στα επηρεαζόμενα οχήματα, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, λόγω απόκλισης κατά την διαδικασία παραγωγής, τοποθετήθηκαν αερόσακοι, οι οποίοι μπορεί να διαρραγούν κατά την ενεργοποίηση και πιθανώς να μην λειτουργούν σωστά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Όλοι οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, έτσι ώστε να προσέλθουν σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Skoda επιθυμούν, προκειμένου να αντικατασταθεί ο αερόσακος συνοδηγού, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν µε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Skoda Auto στο τηλέφωνο 210-9981081 και ώρες 09:00-18:00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.