Δυστυχώς ο COVID-19 άλλαξε εντελώς τον αθλητισμό και κυρίως τη Formula 1, η οποία ακόμη ψάχνει λύσεις για το πώς θα γίνει μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Ένα ακόμα “θύμα” της πανδημίας είναι και το Ολλανδικό GP, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα πως ακυρώνεται και αυτό.

Έτσι οι φίλοι του Max Verstappen θα χρειαστεί να περιμένουν έναν ακόμη χρόνο για να τον δουν να αγωνίζεται εντός έδρας. Η επαναφορά της πίστας του Zandvoort για πρώτη φορά μετά το 1985 είχε ήδη κινήσει τους οπαδούς του Ολλανδού οδηγού της Red Bull για να βρουν ένα εισιτήριο και να βρεθούν κοντά του για να τον υποστηρίξουν.

“Ήμασταν απόλυτα έτοιμοι για αυτόν τον πρώτο αγώνα και είμαστε ακόμα. Εμείς και η F1 διερευνήσαμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε έναν αγώνα που έχει προγραμματιστεί φέτος χωρίς θεατές, αλλά θα θέλαμε να γιορτάσουμε αυτήν τη στιγμή, την επιστροφή της F1 στο Zandvoort, μαζί με τους οπαδούς των αγώνων μας στην Ολλανδία. Ζητάμε από όλους να είναι υπομονετικοί και να περιμένουν ακόμη ένα χρόνο”. δήλωσε ο Ολλανδός αθλητικός διευθυντής του GP, Jan Lammers.