Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος συνεχίζει την απόλυτα πετυχημένη φετινή του πορεία με τον τρίτο γύρο του θεσμού, αυτή τη φορά στην Ανάβαση Βλάστης το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου. Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας θα διοργανώσει την 6η Ανάβαση Βλάστης με 4.800 μέτρα.

Η ΑΛΠτολεμαΐδας γνωρίζει πως η πρόκληση είναι μεγάλη και διαβεβαιώνει τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους πως η κορυφή θα κατακτηθεί με πανηγυρικό τρόπο. Η αγωνιστική δράση ξεκινά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 08:45 έως τις 10:45 στη στροφή Αναρράχης Βλάστης. Στις 11:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο αγώνας ξεκινά στις 11:00 με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να δίνουν τη μάχη με το χρονόμετρο στα δύο σκέλη του αγώνα.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας υπόσχεται στους συμμετέχοντες μία ασφαλή και άρτια διοργάνωση και τους καλεί να δώσουν το παρών σε μία από τις κορυφαίες ειδικές διαδρομές της Ελλάδας.