Το Σάββατο και την Κυριακή 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών διοργανώνει τον αγώνα “43ο Rally Αχαιός”, που προσμετρά στο Κύπελο Rally Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδας και Πρωτάθλημα Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων. Οι εργασίες της Οργανωτικής Επιτροπής του 43ου Rally Αχαιός, βρίσκονται στην τελική ευθεία, αφού δεν απομένουν ούτε 10 μέρες για την σημαία εκκίνησης.

Η Ειδική Διαδρομή “Χαλανδρίτσα” θα επαναληφθεί τρείς φορές, με τα εντυπωσιακά και δύσκολα 11.800 μέτρα της, να δημιουργούν ιδανικές συνθήκες απολαυστικής οδήγησης για τους επίδοξους νικητές. Οι δηλώσεις συμμετοχών λήξουν την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 23:59 και γίνονται αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης της ΟΜΑΕ (ΣΔΔΑ).

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Αλέξης Παυλόπουλος αναφέρει “Το Ράλλυ Αχαιός είναι ένας αγώνας που δεν χαρακτηρίζει μόνο τα σχεδόν 55 χρόνια ζωής του Αυτοκινητιστικού Ομίλων Πατρών (ΑΟΠ), αλλά γενικότερα το Ελληνικό Motorsport, αφού στις ασφάλτινες Ειδικές Διαδρομές της ευρύτερης περιοχής μας, έχουν γραφτεί με χρυσά γράμματα δεκάδες σελίδες. Πιστοί λοιπόν στην παράδοση του ΑΟΠ και με σεβασμό στους εκατοντάδες αγωνιζόμενους που έχουν βάλει το όνομά τους, στους πίνακες συμμετοχών, προσπαθήσαμε να χαράξουμε μια διαδρομή στα μέτρα του Κυπέλλου, ώστε να είναι ευέλικτη, με χαμηλό κόστος για τον αγωνιζόμενο και παράλληλα απολαυστική σε οδηγικό επίπεδο”.

“Διοργανώνουμε έναν αγώνα που προσμετρά στο Κύπελλο Rally Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων, με στόχο το 2024 το 44ο Rally Αχαιός να επιστρέψει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σας καλούμε, να έρθετε να απολαύσετε έναν νέο αγώνα, σε νέα μονοπάτια, απάτητα”.

Μέγας Χορηγός:

  • Κ. ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ-Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

ΧΟΡΗΓΟΙ:

  • PETROU CARS
  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

  • AUTOMOTOPATRAS.GR
  • ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΟΛΟΓΟΣ
  • DETE.GR
  • ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96.3

sympliromatikos kanonismos rally axaios 43 1