Το τριήμερο 13, 14 και 15 Νοεμβρίου θα ήταν σημαντικό για την F1, αφού όπως είχε ανακοινωθεί το GP Τουρκίας θα γινόταν με την παρουσία θεατών. Μάλιστα η προπώληση των εισιτηρίων πήγαινε πάρα πολύ καλά όπως είχε ανακοινώσει η εταιρεία διαχείρισης. Βέβαια, μεγάλο ρόλο έπαιξε και η τιμή, ή οποία ξεκινούσε από τα 3€ για κάθε ημέρα. Μάλιστα, τα προγνωστικά έλεγαν πως θα υπήρχαν περίπου 100.000 θεατές.

Τελικά ύστερα από την απόφαση των αρχών της Κωνσταντινούπολης ο αγώνας θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών. Το Συμβούλιο Δημόσιας Υγείας της Τουρκιάς εξήγησε πως ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός δεν μπορεί να γίνει με την παρουσία θεατών, αφού είναι επικίνδυνο για την έξαρση του COVID-19. Αυτό σημαίνει πως και το GP Τουρκίας θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές παρά την αρχική απόφαση.

Φυσικά και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν το γεγονός, αφού στη γειτονική μας χώρα τα κρούσματα του COVID-19 ξεπερνούν τα 1.500 ημερησίως, με τη διεθνή κοινότητα να τους κατηγορεί πως είναι πολύ περισσότερα, αφού αποκρύπτουν την αλήθεια. Το θέμα είναι πως τελικά ο COVID-19 επηρέασε σημαντικά τις αθλητικές διοργανώσεις και φυσικά θα το κάνει για αρκετό καιρό ακόμη.