Ο επίσημος αντιπρόσωπος της Volkswagen στην Ελλάδα η Kosmocar ανακοίνωσε την διάθεση του νέου Cross Polo με τιμές που ξεκινούν από 17.500€. Το νέο μοντέλο έχει σημαντικές αλλαγές από το γνωστό μας Polo, με πιο σημαντική αυτή της ανάρτησης, η οποία είναι κατά 15 χιλιοστά χαμηλότερη. Μαζί με τις νέες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”, πλέον η απόσταση από το έδαφος φτάνει στα 3,5 εκατοστά. 

volkswagen cross polo 2Στο εσωτερικό η διχρωμία αλλάζει τη διάθεση, ενώ τα καθίσματα διαθέτουν τα διακριτικά του “Cross Polo”. Τα δερμάτινα καθίσματα μαζί με τον δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων δίνουν μια άλλη αίσθηση στους επιβάτες, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι είναι αρκετοί, έτσι ώστε να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Μηχανικά τροφοδοτείται από ένα κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 90 ίππους.

Στο βασικό εξοπλισμό εκτός τις ζάντες αλουμινίου 17”, που αναφέραμε προσφέρονται ESP με Hill Hold Assist, Multi Colision Brake, EDL, προβολείς ομίχλης, 8 αερόσακοι, κλιματισμός, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα πολυμέσων “Composition Colour” με έγχρωμη οθόνη αφής 5″, ράδιο CD με MP3 player, 6 ηχεία, SD – card, θύρα USB, Aux – in και Bluetooth. Τέλος, η τιμή της βασικής έκδοσης είναι 17.500€, ενώ αυτή με το DSG κιβώτιο κοστίζει 19.150€.

Αναλυτικά οι τιμές του Volkswagen Cross Polo:

Έκδοση Κινητήρας Ίπποι Τιμή
TDI BMT 1.400 κ.εκ. 90 17.500€
TDI BMT DSG 1.400 κ.εκ. 90 19.150€