Βελτιωμένη έκδοση για το Subaru Levorg

Βελτιωμένη έκδοση για το Subaru Levorg

Πριν λίγο καιρό η Subaru παρουσίασε το νέο Levorg, ενώ τώρα έρχεται η βελτιωμένη έκδοση του Station Wagon μοντέλου, η οποία όμως αρχικά αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία. Μη ξεγελιέστε από τον τίτλο του μοντέλου, ο οποίος είναι Levorg STI Sport, αφού όπως φαίνεται οι Ιάπωνες απευθύνονται σε πιο συντηρητικό κοινό και όχι σε αυτούς που θέλουν κάτι πιο γρήγορο.

subaru levorg sti sport 2Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο νέος κινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 170 ίππους. Φυσικά για όποιον θέλει να φύγει από το συντηρητικό κομμάτι θα μπορεί να φορεθεί και ο γνωστός δίλιτρος που φοράει το Impreza WRX STI των 300 ίππων. Η μετάδοση θα γίνεται μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, ενώ η έκδοση STI Sport, θα περιλαμβάνει προφυλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος, ένα αεροδυναμικό κιτ και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18”. Επιπλέον υπάρχουν ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της Bilstein και ένα αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό σύστημα του υδραυλικού τιμονιού.

Στο εσωτερικό υπάρχει δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ το λογότυπο STI υπάρχει στα προσκέφαλα, το τιμόνι και τα μαρσπιέ. Το Levorg Sport STI θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του το καλοκαίρι στην αγορά της Ιαπωνίας, ενώ για την Ευρώπη υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για το αν θα το δούμε να κυκλοφορεί. Όσο για την αγορά της Αμερική πολύ δύσκολα θα το δούμε να κυκλοφορεί.