Η νέα Corolla από την ώρα που αποκαλύφθηκε έχει εντυπωσιάσει το υποψήφιο αγοραστικό κοινό και όχι μόνο. Το νέο μοντέλο έχει αρκετά επιθετική όψη, ενώ στο εσωτερικό είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό αυτοκίνητο. Οι Ιάπωνες βλέποντας για άλλη μια φορά το συγκεκριμένο μοντέλο τους να ανεβαίνει συνεχώς σε πωλήσεις αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ειδική έκδοση.

Πρόκειται για τη Nightshade Edition, η οποία θα υπάρξει στη Sedan έκδοση, αλλά και στη Hatchback. Η ειδική αυτή έκδοση της Corolla υπάρχει ήδη στα 4Runner, Camry, Highlander και Sienna, τα οποία πωλούνται στην αμερικάνικη αγορά. Η Nightshade Edition διατίθεται σε λευκό χρώμα που όμως η γρίλια μπροστά είναι μαύρη για να κάνει αντίθεση.

Επιπλέον, στην έκδοση υπάρχουν καθρέπτες, χειρολαβές, πίσω αεροτομή και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18” σε μαύρο χρώμα κάνοντας ακόμη πιο εντυπωσιακή την συγκεκριμένη έκδοση. Εκτός του λευκού χρώματος υπάρχουν άλλες δύο επιλογές, το μαύρο και το ασημί. Στο εσωτερικό προσφέρεται η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας και τα συστήματα Apple CarPlay και Android Auto για πιο εύκολη σύνδεση με το Smartphone.

Η έκδοση Corolla Nightshade Edition αναμένεται να βρεθεί στην αμερικάνικη αγορά από το φθινόπωρο και μετά, με τις τιμές να κυμαίνονται από 19.600$ έως 25.550$ ανάλογα την έκδοση και τον εξοπλισμό. Για να θα έρθει στην ελληνική αγορά είναι λίγο δύσκολο, αφού τα μοντέλα είναι προορισμένα για την Αμερική, αλλά ίσως να υπάρχει κάποιος που να θέλει να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για την αποκτήσει.