Οι Αμερικάνοι έχουν συνηθίσει και θέλουν δυνατά και γρήγορα αυτοκίνητα. Η Specialty Vehicle Engineering (SVE) μπορεί να τους το προσφέρει αυτό βελτιώνοντας μια Chevrolet Camaro, της οποίας η ονομασία είναι Yenko Camaro. Το πακέτο Yenko/SC Stage 1 ανεβάζει την ισχύ του συγκεκριμένου μοντέλου στους 1.000 ίππους και τη ροπή στα 120,9 κιλά.

Για όσους δε γνωρίζουν κάτω από το καπό κρύβεται ο V8 LTI κινητήρας χωρητικότητας 6,2 λίτρων, ο οποίος όμως για τις ανάγκες τις βελτίωσης έχει ανέβει στα 6,8 λίτρα. Για να γίνει αυτό χρησιμοποιήθηκε ένας κομπρέσορας. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ υπάρχουν τα φρένα της Brembo με 6πίστονες δαγκάνες μπροστά και 4πίστονες πίσω, νέες αναρτήσεις, μπλοκέ διαφορικό και φυσικά μεγαλύτερα ψυγεία για τον κινητήρα, τα λάδια, το κιβώτιο και το διαφορικό.

Επιπλέον, στο υπέρ ενισχυμένο μοντέλο μπορεί να βρει κάποιος το καπό από ανθρακονήματα, τη νέα εξάτμιση και τις ζάντες αλουμινίου μεγέθους 20” με τα ελαστικά τις Michelin PS4S. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν αμέσως τα σπορ δερμάτινα καθίσματα, ενώ υπάρχουν τα ειδικά λογότυπα και το ταμπελάκι με τον αύξων αριθμό του αυτοκινήτου.

Για όσους ενδιαφέρονται να σημειώσουμε πως θα πρέπει να βιαστούν, αφού το Yenko Camaro θα κυκλοφορήσει σε μόλις 25 κομμάτια. Βέβαια το δέλεαρ σε όλα αυτά είναι η τελική τιμή, αφού το καθένα δε θα ξεπερνά τα 70.000$ ή τα 65.000€. Δε νομίζετε πως είναι ενδιαφέρον όλο αυτό; Εμείς πάντως θα θέλαμε ένα.