Ο γερμανικός οίκος βελτιώσεων αυτοκινήτων Irmscher, εξέλιξε ένα ακόμα αυτοκίνητο δίνοντας του μια διαφορετική μορφή. Πρόκειται για το Opel Adam, το οποίο βελτιώθηκε αποτελώντας ένα μικρό φόρο τιμής στο αγωνιστικό Opel Ascona της δεκαετίας του 1970. Ο κύριος χρωματισμός είναι το κίτρινο χρώμα, το οποίο πλαισιώνεται από το πράσινο στην οροφή και τους εξωτερικούς καθρέπτες.

Το Adam δέχτηκε ένα ειδικό Body Kit, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, χαμηλότερη ανάρτηση και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19”. Ο κινητήρας δεν είναι άλλος από αυτόν του Adam S. Ο γνωστός Turbo κινητήρας χωρητικότητας 1,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ από τους 150 ίππους να έχει φτάσει πλέον τους 170 με τη βελτίωση που δέχτηκε.

Αν και πρόκειται για το πρωτότυπο μοντέλο αυτό δε σημαίνει πως η Irmscher θα αρνηθεί σε όποιον πελάτη το θέλει να το δημιουργήσει. Όποιος το έβαλε στο μάτι το μόνο που έχει να κάνει είναι να επικοινωνήσει με την Irmscher για να κανονίσει τις λεπτομέρειες, ώστε να το κάνει δικό του.