Το βελτιωμένο Audi RS 3 της ABT

Η ABT Sportsline γνωστή σε όλους μας για τις βελτιωτικές της ικανότητες, δημιούργησε ένα ακόμα δελεαστικό πακέτο, αυτή τη φορά για το Audi RS 3. Το γερμανικό μοντέλο στα χέρια της ABT Sportsline αποκτά περισσότερη ισχύ, περισσότερη ροπή, αλλά και κάποιες αλλαγές εξωτερικά και εσωτερικά. Κάτω από το καπό του RS 3 κρύβεται ο 5κύλινδρος TFSI κινητήρας, ο οποίος πλέον αποδίδει 485 ίππους από 407, ενώ η μέγιστη ροπή πλέον φτάνει τα 57,1 κιλά από 50,9 που ήταν.

Το 0-100 επιτυγχάνεται σε μόλις 3,4”, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει πλέον τα 300 χλμ/ώρα από 250 που ήταν. Οι Γερμανοί αναφέρουν πως όποιος θέλει μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα μέσω του πακέτου Power-R, το οποίο λειτουργεί μέσω της εφαρμογής MyABT, χωρίς όμως να αναφέρουν το που μπορεί να φτάσει. Όσον αφορά στην εμφάνιση υπάρχουν τα Carbon διακοσμητικά και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου της ABT μεγέθους 20”.

Παράλληλα, υπάρχει η ρυθμιζόμενη ανάρτηση, τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, καθώς και οι μπλε δαγκάνες των φρένων. Για όσους ενδιαφέρονται και διαθέτουν το Audi RS 3 Hatchback ή το Audi RS 3 Sedan θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ABT Sportsline για τις λεπτομέρειες, αλλά και πόσο καιρό θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετατροπής. Μπορεί να μη γνωρίζουμε την τιμή, αλλά αξίζει και με το παραπάνω.