Η Υφήλιος και κυρίως οι Βρετανοί ετοιμάζονται για τον επερχόμενο γάμο του Πρίγκιπα της Αγγλίας Harry και της Meghan Markle στις 19 Μαΐου. Εκεί θα παρευρεθούν αρκετά αυτοκίνητα. Ένα από αυτά θα είναι και το μοναδικό MINI που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το βασιλικό γάμο. Ο επικεφαλής της MINI Design, Oliver Heilmer, ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για το συγκεκριμένο MINI, ανέφερε πως ήταν τιμή τους να δημιουργήσουν κάτι τέτοιο.

Το ειδικά σχεδιασμένο γραφικό της οροφής συνδυάζεται με τρισδιάστατες τυπωμένες εσωτερικές και εξωτερικές λεπτομέρειες καθώς και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι μοναδικό. Εξωτερικά έχει το μοναδικό χρωματισμό Crystal White. Οι ασημένιες μπλε και κόκκινες λωρίδες προσδίδουν στον ουρανό του αυτοκινήτου μια ιδιαίτερη εμφάνιση, ενώ το μαύρο χρώμα που είναι ανεπαίσθητο στο κάτω μέρος του αμαξώματος, κάνουν το μοναδικό αυτό MINI πανέμορφο.

Τα χρωμιομένο πλαίσιο για την εξάγωνη μάσκα, τις χειρολαβές των θυρών και το περίβλημα των πίσω φωτιστικών σωμάτων που ολοκληρώνονται με ένα γαλάζιο – μαύρο χρώμα δείχνουν το πόσο διαφορετικό είναι από οποιοδήποτε άλλο MINI. Η τελευταία διαφορετική εξωτερική πινελιά ολοκληρώνεται με τις σκούρες μπλε ματ μεταλλικές ζάντες. Τα χρώμα της οροφής ουσιαστικά είναι από τις σημαίες των χωρών του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle. Στο μπροστά πλαϊνό μέρος και πριν τις πόρτες του αμαξώματος θα απεικονίζονται οι βέρες και τα αρχικά M & H.

Όταν το αυτοκίνητο ανοίξει, προβάλλεται ένα αποκλειστικό καλωσόρισμα “Just Married” στο έδαφος μπροστά από την πόρτα του οδηγού και την πόρτα του συνοδηγού. Το γκρι δέρμα έχει επιλεγεί για το εσωτερικό και παρέχει το ιδανικό σκηνικό για να δέσει με το μπλε – μαύρο ταμπλό. Το όνομα της νύφης και του γαμπρού, η ημερομηνία, καθώς και οι ευχές για τους μελλόνυμφους θα βρίσκονται στο ταμπλό μπροστά από τη θέση του συνοδηγού.

Το μοναδικό αυτό MINI σχεδιάστηκε για να τιμήσει την ιδιαίτερη αυτή περίσταση και να δωριστεί σε μία από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις του ζευγαριού. Μετά την ημέρα του γάμου στις 19 Μαΐου, το μοναδικό αυτό MINI θα παραδοθεί στον οργανισμό The Children’s HIV Association (CHIVA) για να δημοπρατηθεί και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να βοηθήσουν τα παιδιά του οργανισμού. Τώρα αν καταλήξει σε κάποιον συλλέκτη ή μείνει στη βασιλική οικογένεια αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε.