Η SsangYong ανακοίνωσε την έλευση του Compact SUV Tivoli με νέο πετρελαιοκινητήρα, του οποίου οι προδιαγραφές είναι Euro 6. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, η ασφάλεια και η υψηλή ποιότητα είναι αυτά τα οποία επένδυσε η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία στοχεύοντας σε πελάτες που θέλουν να απολαμβάνουν ένα δυναμικό στυλ οδήγησης, ενώ επιθυμούν να το συνδυάσουν με το σύγχρονο design αλλά και το προσιτό κόστος απόκτησης.

ssangyong tivoli 2Ο νέος πετρελαιοκινητήρας χωρητικότητας 1,6 λίτρων, προσφέρει μέγιστη ισχύ 115 ίππους και μέγιστη ροπή 30,9 κιλά. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ/ώρα, ενώ οι εκπομπές ρύπων δεν ξεπερνούν τα 109 γρ/χλμ. Ο κινητήρας συνδυάζεται, τόσο με το 6τάυχτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με το αυτόματο των 6 σχέσεων της AISIN. Φυσικά το SUV της SsangYong συνεχίζει να προσφέρεται με του κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που υπάρχουν ήδη στην αγορά.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία το Tivoli με το νέο κινητήρα αναμένεται να το δούμε στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο, ενώ το λανσάρισμα του θα γίνει περίπου στις αρχές του νέου χρόνου και στην Ελληνική αγορά. Η SsangYong στην Ελλάδα προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν service, κάτι που είναι αρκετά δελεαστικά για να αποκτήσει κάποιος τη νέα έκδοση του Tivoli ή όποια άλλη επιθυμεί.