Το Skoda Club Peloponnhsou γιόρτασε τα 10 χρόνια του

Την Κυριακή που μας πέρασε τα μέλη του Skoda Club Peloponnhsou βρέθηκαν στα Ίσθμια για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια που συμπλήρωσε το club. Όπως αναμενόταν αν και η συγκέντρωση έγινε σε περιοχή της Πελοποννήσου βροντερό ήταν το παρών των “Αθηναίων” του Club , ενώ βρέθηκαν στη συγκέντρωση και τα μέλη που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.

Όλα τα μέλη που ξεκίνησαν από την Αθήνα και από τις υπόλοιπες περιοχές της Πελοποννήσου διασταυρώθηκαν στα Ίσθμια για να καταλήξουν στο μαγαζί Sea & Sand. Εκεί όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν οι γνωστές συζητήσεις για τα αυτοκίνητα του club που όπως πάντα στο τέλος καταλήγουν στα γνωστά πειράγματα. Φυσικά, τα γέλια και οι φωνές “χαρακτηριστικό” του club έδιναν και έπαιρναν μέχρι να εμφανιστεί η τούρτα για τα 10 χρόνια των γενεθλίων του club.

10 χρόνια το Skoda Club Peloponnhsou έχει δώσει τα δικά του διαπιστευτήρια στο χώρο της αυτοκίνησης, χωρίς να κοιτάζει οποιοδήποτε κέρδος. 10 χρόνια τα μέλη του club δεν έχουν να καταλογίσουν το παραμικρό στον ιδιοκτήτη και στους διαχειριστές του, αφού όλοι μαζί είναι μια μεγάλη οικογένεια, έχοντας μια και μοναδική αγάπη που δεν είναι άλλη από το Skoda τους.

Όταν το Skoda Club Peloponnhsou ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012, δε γνωρίζουμε αν ο ιδιοκτήτης με τους διαχειριστές του είχαν φανταστεί ότι θα μεγαλώσει τόσο, αλλά είμαστε σίγουροι πως κάπου το ονειρευόντουσαν, αφού αυτό το club έχει τον τρόπο να πετυχαίνει τους στόχους του. Εμείς ευχόμαστε στα 20 χρόνια του Skoda Club Peloponnhsou να γίνει ακόμη μια μεγαλειώδη συνάντηση όπως του αξίζει, αφού βέβαια εξακολουθήσουν να υπάρχουν οι συναντήσεις που κάνει κατά καιρούς το club κρατώντας τα μέλη πάντα σε εγρήγορση.