Το Skoda Club Peloponnhsou είναι παντού

Το Skoda Club Peloponnhsou είναι παντού

Το Skoda Club Peloponnhsou δημιούργησε ένα από τα καλύτερα event που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας. Στο επίκεντρο ήταν το νέο Skoda Kodiaq, το οποίο το υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά όλα τα μέλη του club. Το event περιλάμβανε ένα tour στην Πελοπόννησο όπου το νέο Kodiaq επισκέφθηκε 7 πόλεις διανύοντας περισσότερα από 800 χιλιόμετρα κάνοντας ένα από τα πιο ξεκούραστα ταξίδια, ακόμα και σε τόσο μεγάλες αποστάσεις.

Η αρχή έγινε από την Αθήνα την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, όπου δόθηκε και το πιο δυναμικό παρών από τα μέλη του club. Το Kodiaq το υποδέχτηκαν σχεδόν όλα τα μοντέλα της Skoda από το πιο μικρό Citigo, μέχρι την Octavia και την πιο μεγάλη Superb. Φυσικά δεν έλειψαν και τα ταξί της μάρκας από τη συγκέντρωση τα οποία έδωσαν δυναμικά το παρών. Έγινε η απαραίτητη φωτογράφηση και μετά τα μέλη του Club βρέθηκαν σε γνωστό καφέ όπου αντάλλαξαν απόψεις για τα Skoda (αγαπημένο τους θέμα), όμως δεν έλειψαν και τα πειράγματα και φυσικά τα γέλια.

Το ίδιο έγινε και στις υπόλοιπες πόλεις αρχής γενομένης το Σάββατο το πρωί από την Τρίπολη. Ακολούθησε η Σπάρτη και ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση στην Καλαμάτα, όπου έγινε και η απαραίτητη διανυκτέρευση. Την Κυριακή το Kodiaq βρέθηκε στον Πύργο, την Πάτρα και ολοκλήρωσε τα μέρη των συναντήσεων στην Κόρινθο. Συνολικά βρέθηκαν παραπάνω από 70 αυτοκίνητα στις συναντήσεις δείχνοντας πως το club κρατάει μια από τις πιο μεγάλες δυναμικές στη χώρα μας.

Φυσικά αν δεν ήταν το Rally Acropolis η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη, αφού πολλά μέλη του club έδωσαν το παρών στον εθνικό μας αγώνα, με πολλούς οδηγούς που έτρεξαν με τη Skoda Fabia R5 να κοσμούνται με το λογότυπο του “Skoda Club Peloponnhsou”.

Η επιτυχία της συνάντησης σε κάθε πόλη είναι αυτή που θα αναγκάσει τους διαχειριστές του club να δημιουργήσουν ξανά κάτι παρόμοιο, αφού ο κόσμος θέλει τέτοιες εκδηλώσεις. Σίγουρα τα 800 και χιλιόμετρα που έγιναν μπορεί να είναι πολλά, όμως οι συγκεντρώσεις ήταν αυτές που κάνουν το Skoda Club Peloponnhsou ένα από τα μεγαλύτερα club της χώρας, που μόνο αμελητέο δε μπορεί να είναι. Εμείς απλά ανυπομονούμε για την επόμενη συνάντηση όπου σίγουρα θα είμαστε παρόντες.