Το νέο Renault Clio, 5η γενιά του γαλλικού best seller, βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων της Ευρώπης ασχέτως κατηγορίας. Με όπλα του την ώριμη και παράλληλα εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος, την ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, την άνεση υψηλού επιπέδου και τη σφραγίδα του best in class μοντέλου στην κατηγορία του, στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, όπου έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων, φιλοδοξεί να αποτελέσει την πιο ολοκληρωμένη και συναρπαστική πρόταση της κατηγορίας του.

Το Renault Clio βασίζεται σε τελείως νέα πλατφόρμα που του επιτρέπει να είναι διασυνδεδεμένο, να ανοίξει το δρόμο για την αυτόνομη οδήγηση με το σύστημα Highway & Traffic Jam Companion, αλλά και να αποτελέσει το πρώτο υβριδικό μοντέλο του Groupe Renault, με την επερχόμενη full hybrid Ε-TECH έκδοσή του. Το Renault Clio διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 SCe 75 hp, 1.0 TCe 100 hp με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT, 1.3 TCe 130 hp με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC), διπλού καυσίμου (1.0 TCe 100 LPG) και diesel (1.5 Blue dCi 85 hp & 115 hp).

Τώρα, το νέο Renault Clio γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό, με το πρόγραμμα Clio Double Bonus και όφελος που φτάνει τα 1.500€. Πιο συγκεκριμένα, όποιος επιλέξει ένα καινούριο Renault Clio εξασφαλίζει επιδότηση ανταλλαγής, δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, δωρεάν 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Renault, δωρεάν 3 χρόνια οδική βοήθεια και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.