Η Maybach γνωρίζουμε όλοι πως είναι το συνώνυμο της πολυτέλειας. Η γερμανική εταιρεία δε θα μπορούσε να ξεφύγει ούτε και αυτή από την ηλεκτροκίνηση, αφού παρουσίασε τη δική της πρωτότυπη εκδοχή του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV, με την ονομασία EQS. Το γερμανικό μοντέλο θέλει να κυριαρχήσει σε μια πολύ δύσκολη αγορά, αλλά είναι σίγουρο πως μπορεί να τα καταφέρει. Άλλωστε η θυγατρική της Mercedes-Benz με το δέλεαρ της πολυτέλειας πάντα ήταν ελκυστική.

Ο χρωματισμός Zircon Red και Obsidian Black Metallic δείχνει πως πρόκειται για μια Maybach, ενώ ξεχωρίζει η τεράστια μάσκα και τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα. Στο πίσω μέρος και εδώ τα LED φωτιστικά σώματα είναι λεπτά, ενώ ξεχωρίζει η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής. Αυτό όμως που την κάνει εντελώς διαφορετική είναι οι τεράστιες ζάντες μεγέθους 24”.

Στο εσωτερικό υπάρχει η πολυτέλεια με τα δερμάτινα καθίσματα, ενώ στο ταμπλό υπάρχει η τεράστια οθόνη που φτάνει μέχρι και τον συνοδηγό. Το τιμόνι είναι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, ενώ υπάρχει ένα μικρό ψυγείο, καθώς και τραπεζάκια για τους πίσω επιβάτες. Η πολυτέλεια συνεχίζεται με τις δύο οθόνες που υπάρχουν στις πλάτες των εμπρόσθιων καθισμάτων για τους πίσω επιβάτες.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να κάνουν υπομονή, αφού η έκδοση παραγωγής αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2022. Μπορεί το EQS της Mercedes να βρίσκεται ήδη στις αγορές με άλλη μορφή, όμως η αντίστοιχη έκδοση σε μορφή SUV πιθανότατα να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στους Γερμανούς.