Μπορεί το Integra να μην υπάρχει ως μοντέλο της Honda εδώ και πολλά χρόνια, όμως η Acura συνεχίζει να το έχει ως μοντέλο στη γκάμα της. Η θυγατρική εταιρεία της Honda παρουσίασε το νέο Integra, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Το ιαπωνικό μοντέλο μπορεί να είναι το πρωτότυπο, αλλά οι πληροφορίες το θέλουν να είναι και αυτό που θα μπει στην παραγωγή.

Το νέο μοντέλο διαθέτει τη μαύρη μάσκα με το σήμα της εταιρείας να δεσπόζει στη μέση, ενώ τα LED φωτιστικά σώματα, με τα LED φώτα ημέρας και οι νευρώσεις στο καπό δίνουν μια άλλη αίσθηση. Στο πίσω μέρος και εδώ ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, η πολύ λεπτή αεροτομή και η διπλή απόληξη της εξάτμισης. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με τις μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 19” και τα φρένα της Brembo.

Από το εσωτερικό δεν αποκαλύφθηκε το παραμικρό, αλλά θα είναι σχεδόν ίδιο με το Civic Si που έχει ήδη κυκλοφορήσει. Μηχανικά σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να τροφοδοτηθεί και αυτό με το VTEC Turbo κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 200 ίππους, όπως και στο Civic Si. Παράλληλα φημολογείται πως θα υπάρξει και μια πιο ισχυρή έκδοση που θα είναι ίδια με το Type R.

Η κατασκευή του νέου Acura Integra θα γίνει στο εργοστάσιο της Acura που βρίσκεται στο Marysville του Ohio των Η.Π.Α. Τέλος σύμφωνα με τους Ιάπωνες η τιμή του αναμένεται να ξεκινά λίγο κάτω από τα 30.000$.