Τα Vision GT του παιχνιδιού της Sony Gran Turismo συνεχίζονται αυτή τη φορά με το όχημα της Peugeot. Το Peugeot Vision Gran Turismo σύμφωνα με τον κατασκευαστή του έχει την απόλυτη αναλογία βάρους – ιπποδύναμης. Τα 875 κιλά του βάρους αντιστοιχούν σε 875 ίππους, γεγονός που κάνει το νέο εικονικό όχημα της Peugeot να ολοκληρώνει το 0 – 100 στον εξωφρενικό χρόνο του 1,73”.

peugeot vision gran turismo 2Το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε με υψηλής απόδοσης υλικά, εντυπωσιάζοντας με τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του. το ύψος του είναι μόλις 104 εκατοστά, κάτι που φέρνει τον οδηγό πολύ χαμηλά στο οδόστρωμα, προσφέροντάς του ωστόσο τα απόλυτα κρατήματα. Οι ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22” μπροστά και 23” πίσω ολοκληρώνουν την έντονη εμφάνισή του.

Μηχανικά τροφοδοτείται από τον V6 Turbo κινητήρα, χωρητικότητας 3,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ, όπως προαναφέραμε να αγγίζει τους 875 ίππους. Προκειμένου να σταματήσει επιστρατεύτηκαν τέσσερα αεριζόμενα δισκόφρενα της Brembo, μεγέθους 380 χιλιοστών μπροστά και 337 πίσω. Όσοι βιάζονται να το οδηγήσουν θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι το επόμενο update Που παιχνιδιού, στο οποίο το Peugeot Vision Gran Turismo θα είναι διαθέσιμο σε 6 χρωματισμούς.