Η Irmscher είναι ένας γερμανικός βελτιωτικός οίκος, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως να βελτιώνει τα αυτοκίνητα της Opel και όχι μόνο. Αυτή τη φορά ετοίμασε ένα νέο bodykit για το νέο Corsa κάνοντας το άκρως εντυπωσιακό. η Irmscher πείραξε εξωτερικά το Corsa δίνοντας του μια άλλη όψη, όμως οι πληροφορίες θέλουν να αναβαθμίζει και τον κινητήρα.

Το νέο kit περιλαμβάνει καπό με ανοίγματα για την καλύτερη ροή του αέρα και ψύξη του κινητήρα, αεροδυναμικά βοηθήματα, πιο φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές, πίσω αεροτομή και διαχύτη. Οι μαύρες πινελιές, τα μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και οι μαύρες ζάντες με τις κόκκινες λεπτομέρειες το κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακό. Επιπλέον, υπάρχει πιο χαμηλή ανάρτηση, ενώ η εξάτμιση έχει μεταφερθεί στο κέντρο.

Μπορεί η Irmscher να μην έδωσε τις μηχανικές λεπτομέρειες, όμως όπως ανέφεραν οι Γερμανοί στόχος είναι αυτό το μικρό Corsa να αποδίδει 200 ίππους. Αυτό σημαίνει πως ούτε ο κινητήρας μένει απείραχτος. Εμφανισιακά το Corsa της Irmscher εξιτάρει. Αν είναι και πειραγμένο μηχανικά τότε άντε να πιαστεί από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του. Εμείς πάντως θα το θέλαμε. Εσείς;