Η Chevrolet γιορτάζει τα 70 χρόνια της Corvette δημιουργώντας ένα ειδικό πακέτο που την κάνει ακόμη πιο άγρια, αλλά παράλληλα και πιο όμορφη. Το 70th Anniversary Edition όπως ονομάζεται μπορεί να τοποθετηθεί στην Corvette Stingray 3LT και στη Z06 3LZ. Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο χρώματα που είναι τα White Pearl Metallic Tri-coat και Carbon Flash Metallic, ενώ υπάρχουν προαιρετικά για όσους θέλουν οι γκρι ρίγες για το λευκό αμάξωμα και οι μαύρες για το μαύρο.

Επιπλέον, το πακέτο 70th Anniversary Edition περιλαμβάνει τις νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου με το κόκκινο σιρίτι, ενώ υπάρχουν και οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων. Στο εσωτερικό τα δερμάτινα καθίσματα δημιουργούν αντίθεση με το λευκό και μαύρο χρώμα, ενώ υπάρχουν οι κόκκινες ραφές και οι κόκκινες ζώνες ασφαλείας. Το ειδικό ταμπελάκι 70th Anniversary Edition προδίδει για πια έκδοση πρόκειται, ενώ βρίσκεται τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό.

Μπορεί όλα τα παραπάνω να μην αλλάζουν το μηχανικό κομμάτι, όμως όπως φαίνεται είτε σε άσπρο, είτε σε μαύρο χρώμα είναι πανέμορφες. Η τιμή του πακέτου δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, όμως είμαστε σίγουροι πως για αυτούς που το θέλουν δε θα αποτελέσουν πρόβλημα τα χρήματα.