Το ωράριο και οι χάρτες του 44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης

Με τη διεξαγωγή του “44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης”, κλείνει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rally Ασφάλτου καθώς και του Κυπέλλου Rally Κρήτης 2023. Έπειτα από τα Rally Κένταυρος, Rally Φθιώτιδος και Rally Δ.Ε.Θ., το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης θα αποτελέσει τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του θεσμού, καθώς και του Κυπέλλου Rally Κρήτης και θα διοργανωθεί από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης το διήμερο 21 και  22 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας θα είναι διήμερος και περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 71,4 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν δύο επαναλαμβανόμενα περάσματα από την Ειδική Διαδρομή “Αυγενική” ενώ τη Κυριακή το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει τις Ειδικές Διαδρομές “Κεράσια” και “Αγία Βαρβάρα” που θα διεξαχθούν τρεις φορές, έκαστη. Ο αγώνας πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΟΠΑΦΜΑΗ-Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, με την στήριξη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Αρωγοί και πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν επίσης και οι Δήμοι Ηρακλείου και Γόρτυνας. Στο πλευρό του Σωματείου βρίσκονται για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα Τροχαίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στη διοργάνωση του 44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης.

Η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15:00 στο χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.-Κλειστό γυμναστήριο Λίντο). Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέσω του Συστήματος Διαδικτυακής Διαχείρισης Αγώνων-ΣΔΔΑ (www.e-omae-epa.gr) από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου και ώρα 23:59.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που υπάρχουν για όλους αυτή την περίοδο, ο Α.Ο.Κρήτης θέλοντας να στηρίξει και να παρακινήσει τα πληρώματα να λάβουν μέρος στις υπέροχες Ειδικές Διαδρομές του 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης, έχει εξασφαλίσει τις παρακάτω παροχές:

Στα 10 πρώτα πληρώματα εκτός Κρήτης που θα δηλώσουν συμμετοχή στον ΣΔΑΑ και θα επικοινωνήσουν με την κ. Ρένα Λαουμτζή στο τηλέφωνο. 6976897007:

Δωρεάν μεταφορά με ΑΝΕΚ-Blue Star από το λιμάνι του Πειραιά προς το Ηράκλειο και επιστροφή ,τις ημέρες του αγώνα, το ΙΧ με το τρέιλερ και το αγωνιστικό τους πάνω.

40% έκπτωση στα υπόλοιπα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του πληρώματος και των μηχανικών τους σε καμπίνες (εκτός Lux) και κατάστρωμα.

40% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των υπολοίπων οχημάτων που μπορεί να χρειαστεί κάθε πλήρωμα, εκτός από νταλίκες-φορτηγά κτλ κατόπιν συνεννόησης με τη λέσχη. (τηλέφωνο επικοινωνίας για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, 6976897007 Λαουμτζή Ρένα).

Δευτέρα-Τετάρτη απόγευμα 17:00-21:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή απόγευμα 14:30-16:30.

Προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία.

NEPTUNO BEACH

  • 100€/ημέρα, δίκλινο δωμάτιο, Αll Inclusive.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2814-409215 υπεύθυνη κρατήσεων Μαρίνα Μαγουλιανού.

ALSUS BOUTIQUE HOTEL-ADULTS HOTEL

  • 126€/ημέρα, τρίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.
  • 90€/ημέρα, δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή.
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-372700

Για περισσότερες πληροφορίες  επικοινωνήστε με τη γραμματεία του αγώνα:

στο email του Α.Ο.Κρήτης: aokkritis@gmail.com

στο τηλέφωνο: 6976897007, Ρένα Λαουμτζή.

 

Στη σελίδα του Α.Ο.Κρήτης στο Facebook ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης: https://www.facebook.com/aokkritis

Στο site: www.aokkritis.gr

Οι χάρτες και οι ώρες του 44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Rally Κρήτης

rally kritis 44 orario

rally kritis 44 xartes savvato

rally kritis 44 xartes kyriaki