Λίγο πριν την έναρξη του νέου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC η Hyundai παρουσίασε το νέο υβριδικό αγωνιστικό της, με το οποίο θα βρεθεί στις πίστες. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η εμφάνιση είναι με κύρια χρώματα το θαλασσί και το μπλε, ενώ υπάρχει το κόκκινο και το μαύρο. Οι ζάντες μπροστά είναι κόκκινες και πίσω μαύρες για να δημιουργούν αντίθεση. Φυσικά, η τεράστια πίσω αεροτομή το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Τα δύο από τα τρία αυτοκίνητα θα ανήκουν στον Thierry Neuville και στον Ott Tanak, ενώ το τρίτο θα μοιραστεί ανάμεσα στους Oliver Solberg και Dani Sordo. Παράλληλα τη θέση του επικεφαλή προσωρινά θα έχει ο Julien Moncet, ενώ Team Manager θα είναι ο Pablo Marcos.

Ο Thierry Neuville δήλωσε “Πάντα μου αρέσει να ξεκινάω νέες περιπέτειες και προκλήσεις, οπότε τώρα με τους νέους κανονισμούς και το νέο υβριδικό μοντέλο όλα θα είναι διαφορετικά. Ο στόχος μας παραμένει ίδιος με τις προηγούμενες σεζόν. Ως ομάδα θέλουμε να παλέψουμε ξανά για το πρωτάθλημα κατασκευαστών, αλλά ο τίτλος των οδηγών είναι πάντα ένας από τους προσωπικούς μου στόχους, τον οποίο κυνηγάμε”.

Από την άλλη πλευρά ο Ott Tanak δήλωσε “Ο στόχος για τη φετινή σεζόν είναι εύκολος, να κερδίσουμε. Όλοι στην ομάδα έχουν δουλέψει σκληρά, η αλλαγή κανονισμών δεν επέτρεψε να υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Σίγουρα, έγινε μια μεγάλη προσπάθεια. Το κλειδί για τη φετινή σεζόν είναι η αξιοπιστία. Αυτό που θέλουμε είναι ο τίτλος των Κατασκευαστών, αλλά θα παλέψω και για το Πρωτάθλημα Οδηγών”.