Αρχικά είδαμε ένα καμουφλαρισμένο δείγμα του επερχόμενου Volkswagen CC να δείχνει τα δόντια του και στη συνέχεια ήρθε μια σειρά από εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και το αποκαλύπτουν. Όπως καταλάβατε πρόκειται για το νέο Volkswagen CC, το οποίο αναμένεται μέσα στο 2017.

volkswagen-cc-2

Η τελευταία ιστορία που φέρνει το τετράθυρο Coupe στο προκείμενο βασίζεται σε δυο εκτιμήσεις, δημοσιευμένες από το RemcoM, ο οποίος πήρε μερικές από τις προαναφερθείσες εικόνες και τις συνδύασε με το Sport Coupe Concept GTE από το περσινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το νέο  CC θα υιοθετήσει νέους LED προβολείς, ένα παρόμοιο εμπρόσθιο τελείωμα με τα τελευταία μοντέλα της Volkswagen και την υπογραφή της κεκλιμένης οροφής, καθώς φυσικά και τη διατήρηση των πορτών χωρίς πλαίσιο. Οι φήμες λένε ότι, σε αντίθεση με το σημερινό μοντέλο, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2007, με μια ανανεωμένη έκδοση το 2011, θα υιοθετήσει ένα 5θυρο ανασηκωμένο προς τα πίσω σώμα, παρόμοιο με τα Audi A5 Sportback και BMW 4 Series Gran Coupe.

volkswagen-cc-3

Επίσης, το επόμενο CC θα βασίζεται στη γνωστή πλατφόρμα MQB της Volkswagen και θα έχει τη δυνατότητα να μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το τρέχον Passat, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων χαρακτηριστικών του κινητήρα. Η έναρξή του στην ευρωπαϊκή αγορά τοποθετείται κάπου μέσα στο επόμενο έτος, ενώ σε ότι αφορά την Αμερική, θα διατίθεται και εκεί λίγο αργότερα.