Μπορεί ένα ακόμα WRC να ξεκινά με την απουσία της Mitsubishi για μια ακόμη χρονιά, όμως το νέο Vision Ralliart Concept, ίσως να σημαίνει πως οι Ιάπωνες ετοιμάζονται για τη μεγάλη επιστροφή. Άλλωστε η επαναφορά της Ralliart τον περασμένο Μάϊο δείχνει πως η Mitsubishi μπορεί να επανέλθει στους αγώνες και όχι μόνο.

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που έγινε στο Tokyo η Mitsubishi βρέθηκε με το νέο Vision Ralliart Concept. Ουσιαστικά είναι μια παραλλαγή του Outlander με λίγο διαφορετικά στοιχεία. Το αυτοκίνητο έχει ένα bodykit με πιο φαρδιά φτερά εμπρός και πίσω. Παράλληλα υπάρχει η λίγο διαφορετική μάσκα και η πιο μεγάλη εισαγωγή αέρα που είναι στον προφυλακτήρα.

Οι σκουρόχρωμες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 22”, συνδυάζονται με τις 6πίστονες δαγκάνες των φρένων. Ένα όμως από τα κομμάτια που μας προβλημάτισε είναι η απουσία της εξάτμισης, η οποία μπορεί να είναι και στοχευμένη αν οι Ιάπωνες το προορίζουν για αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Όσον αφορά στο εσωτερικό και το μηχανικό κομμάτι η Mitsubishi δεν άφησε καμία πληροφορία να διαρρεύσει, αφήνοντας τη φαντασία να οργιάζει.

Μπορεί η εμφάνιση να είναι εντυπωσιακή όμως αν η σκέψη των Ιαπώνων είναι να δημιουργήσουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV για εμάς δε θα ήταν και ότι καλύτερο. Φυσικά, αυτό και μόνο είναι η άποψη μας, αφού στο τέλος η Mitsubishi γνωρίζει πολύ καλά τι θέλει να δημιουργήσει και αν θα συμμετέχει στους αγώνες ή απλά θα είναι ένα πιο εξελιγμένο αυτοκίνητο της καθημερινότητας. Εμείς πάντως θέλουμε να τη δούμε ξανά στο WRC.