Μπορεί να μην κινείται, αλλά είναι Bugatti. Τι μπορεί να είναι; Μα φυσικά το νέο smartwatch της γαλλικής φίρμας, το οποίο είναι συναρπαστικό. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται το Bugatti Carbone Limited Edition, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό.

Το νέο smartwatch θα αντικαταστήσει το Bugatti Ceramique Edition One, προσφέροντας 22% μεγαλύτερη μπαταρία (540 mAh), με την αυτονομία να μπορεί να φτάσει έως και δύο εβδομάδες, ενώ θα έχει λιγότερο βάρος κατά 13%. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αν είναι ενεργοποιημένο το GPS και οι λειτουργίες αφής, τότε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μειώνεται αισθητά, φτάνοντας τις δύο με τρεις ημέρες.

Παράλληλα το smartwatch μπορεί να συνδεθεί με το αυτοκίνητο και μπαίνοντας σε πίστα το ρολόι μπορεί να καταγράφει αυτόματα τα δεδομένα, όπως το χρόνο και την επιτάχυνση. Η κατασκευή του είναι από Carbon, ενώ μπορεί να μπει στο νερό σε βάθος 100 μέτρων. Η οθόνη είναι AMOLED με 16.700.000 χρώματα, ενώ το τζάμι είναι κατασκευασμένο από ζαφείρι.

Επιπλέον, περιλαμβάνει επιταχυνσιόμετρο 6 αξόνων, γυροσκόπιο, δόνηση, GPS/Galileo/Glonass και Bluetooth 5.2, ενώ είναι συμβατό με τις εκδόσεις iOS 13.0 και Android 7.0 και πάνω. Το ρολόι διαθέτει διπλό αισθητήρα που μετρά τον καρδιακό ρυθμό και τη μεταβλητότητα του καρδιακού ρυθμού, την καρδιαγγειακή αποκατάσταση, τις μετρήσεις βιολογικής ηλικίας, το στρες, την καταμέτρηση βημάτων και την παρακολούθηση ύπνου.

Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν, αφού όπως ανακοίνωσε η Bugatti, το Bugatti Carbone Limited Edition θα κυκλοφορήσει σε μόλις 2.500 κομμάτια. Όσο για την τιμή; Το κάθε ένα από αυτό κοστολογείται στα 2.590€. Τέλος, το ρολόι συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών.