Το μικρό μοντέλο της ιαπωνικής Mitsubishi, το Space Star άλλαξε προς το καλύτερο με το νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε από τους Ιάπωνες και βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα. Το νέο μοντέλο διατήρησε τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις, όμως στο εσωτερικό υπόσχεται ευρυχωρία και άνεση. Το συνολικό μήκος φτάνει τα 3.79 μέτρα (85 χιλιοστά μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο), ενώ βελτιώθηκε η ροή του αέρα.

mitsubishi space star 2Εξωτερικά το νέο μοντέλο διαθέτει νέο προφυλακτήρα, LED πίσω φωτιστικά σώματα και μια νέα μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος με ενσωματωμένο το τρίτο stop. Εσωτερικά η αναβάθμιση σε όλα είναι αισθητή, με τα νέα υφάσματα και δέρματα στα καθίσματα, το νέο τιμόνι, το νέο πίνακα οργάνων με λευκό φωτισμό, την LCD οθόνη αφής μεγέθους 6,5”, καθώς και τις νέες ψηφιακές ενδείξεις.

Μηχανικά το νέο Space Star, διατίθενται με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 80 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 10,8 κιλά. Το 0 – 100 ολοκληρώνεται σε 11,7”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση με βάση των κατασκευαστή είναι 4,3 λίτρα/100χλμ, ενώ οι εκπομπές ρύπων φτάνουν τα 100 γρ/χλμ. Όπως αναφέραμε το νέο μοντέλο της Mitsubishi κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά, με την τιμές να ξεκινούν από τα 12.900€, ενώ όποιος προτιμήσει την έκδοση με το CVT κιβώτιο ταχυτήτων θα πρέπει να υπολογίσει επιπλέον 1.360€.