Το νέο Jimny

Το νέο Jimny

Η Suzuki κράτησε 20 χρόνια την επιτυχημένη συνταγή του Jimny της τρίτης γενιάς του μοντέλου, όμως ήρθε η ώρα που οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω μπαίνοντας αισίως στην τέταρτη γενιά του Suzuki Jimny. Το νέο μικρό SUV άλλαξε σχεδιαστικά, μεγάλωσε, αλλά διατηρεί τα περισσότερα στοιχεία που το κράτησαν αναλλοίωτο στη φθορά του χρόνου.

Εξωτερικά πλέον είναι αναγνωρίσιμο άμεσα, από τη μεγάλη μάσκα και τα δύο στρογγυλά φωτιστικά σώματα. Οι προβολείς ομίχλης και ο μεγάλος προφυλακτήρας ολοκληρώνουν την μπροστινή εμφάνιση. Στο πίσω μέρος δεσπόζει το στρογγυλό κάλυμμα της ρεζέρβας, με τα φωτιστικά σώματα που βρίσκονται μέσα στον προφυλακτήρα, ενώ οι επιλογή ζαντών είναι ανάμεσα σε διαστάσεις 15 και 16”. Το δίθυρο αμάξωμα διατηρείται και σε αυτή τη γενιά κρατώντας τον ίδιο χαρακτήρα που το οδήγησε στην επιτυχία.

Μηχανικά αναμένεται να υπάρχει ο Boosterjet κινητήρας χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 90 ίππους, αλλά και ο Turbo κινητήρας χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 110 ίππους. Το νέο Jimny θέλει να διατηρήσει τον ακέραιο χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια και νομίζουμε πως θα τα καταφέρει. Εμείς απλά αναμένουμε να το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους.