Μπορεί η Hyundai να αποκάλυψε το facelift του i30 N και να περιμένουμε το i20 N, όμως υπάρχουν και οι εκδόσεις N Line. Η συγκεκριμένη έκδοση αποκαλύφθηκε στο i20 δίνοντας του μια πιο σπορ εμφάνιση. Το i20 N Line διαθέτει νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, διπλή απόληξη της εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”. Στη διάθεση των υποψήφιων αγοραστών υπάρχουν τέσσερις χρωματισμοί Phantom Black, Aurora Grey, Brass και Polar White, με το τελευταίο να συνδυάζεται με μαύρη οροφή.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα μαύρα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι με τα χειριστήρια και ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων, που διαθέτουν και αυτά κόκκινες ραφές, ενώ διαθέτει και πεντάλ αλουμινίου. Φυσικά, υπάρχει η μεγάλη οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, αλλά και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, με το στροφόμετρο και το ταχύμετρο να είναι με λευκά όργανα και λευκές βελόνες.

Μηχανικά θα υπάρχουν τρεις επιλογές βενζίνης. Η βασική έκδοση θα είναι με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 84 ίππους. Επιπλέον, θα υπάρχει και ο T-GDI κινητήρας χωρητικότητας 1 λίτρου, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 100 και τους 120 ίππους. Το Hyundai i20 N Line διαθέτει διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση, ενώ έχει ταχύτερη απόκριση στο γκάζι.

Για όσους ενδιαφέρονται θα χρειαστεί να κάνουν κάποιους μήνες υπομονή, αφού η έκδοση N Line του Hyundai i20 θα είναι διαθέσιμη περίπου την άνοιξη του 2021. Για άλλη μια φορά η Hyundai δείχνει πως προχωρά πολύ γρήγορα και δημιουργεί πιο ελκυστικές εκδόσεις από τις απλές που κυκλοφορούν στην αγορά, θέλοντας να ικανοποίηση όλο το φάσμα των υποψήφιων αγοραστών.