Η αυτοκίνηση όσο περνάει ο καιρός αλλάζει και οι εταιρείες δε μπορούν να μείνουν αμέτοχες σε αυτό. Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία ανοίγει τις πύλες της σε κοινό και δημοσιογράφους την άλλη εβδομάδα, θα φιλοξενήσει τα νέα ένστικτα της γαλλικής Peugeot.

Το Peugeot Instinct Concept, όπως ονομάστηκε, είναι ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο με υβριδική τεχνολογία, έχοντας ταυτόχρονα και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Η καλύτερη αεροδυναμική είναι ένα από τα όπλα της γαλλικής εταιρείας, ενώ είναι αυτονόητη και η οικονομία καυσίμου. Όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχει πληθώρα από συστήματα ασφαλείας και κάμερες, αφού όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες απουσιάζουν οι εξωτερικοί καθρέπτες.

Η μεγάλη μάσκα με το λιοντάρι να ξεχωρίζει και η τεχνολογία LED στα φωτιστικά σώματα, κάνουν το νέο μοντέλο διαφορετικό από τα γνωστά μοντέλα της Peugeot. Οι πόρτες ανοίγουν αντίθετα, δίνοντας άπλετους χώρους για την είσοδο των επιβατών, ενώ αμέσως προκαλεί η φουτουριστική αισθητική της καμπίνας, με τον πίνακα οργάνων με ολογράμματα και την οθόνη αφής μεγέθους 9,7”.

Μηχανικά δεν αποκαλύφθηκε τίποτα από τους Γάλλους, αφήνοντας τη φαντασία του καθενός να το κάνει όπως θέλει, μέχρι τα αποκαλυπτήριά του στην Γενεύη. Βέβαια, οι φήμες θέλουν τη συνδυαστική ισχύ να φτάνει κοντά στους 300 ίππους. Όπως φαίνεται η Peugeot είναι έτοιμη να κοιτάξει το μέλλον και να δημιουργήσει νέα ένστικτα σε όλους εμάς που αγαπάμε το αυτοκίνητο.