Η Dahler είναι ένας βελτιωτικός οίκος αυτοκινήτων που βρίσκεται στην Ελβετία και έχει τη γνώση για να μπορεί να δώσει περισσότερα σε αυτοκίνητα που από τη φύση τους είναι γρήγορα. Έτσι λοιπόν οι Ελβετοί αποφάσισαν να βελτιώσουν το MINI JCW GP. Εξωτερικά δεν υπάρχουν αλλαγές, αφού το αυτοκίνητο όπως φαίνεται δε χρειάζεται κάποια βελτίωση. Βέβαια υπάρχουν οι κόκκινες πινελιές που το ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο. 

Μηχανικά όπως γνωρίζουμε κάτω από το καπό του MINI JCW GP κρύβεται ο 4κύλινδρος Turbo κινητήρας χωρητικότητας 2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 306 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 45,8 κιλά. Με τη βελτίωση των Ελβετών η μέγιστη ισχύς ανεβαίνει στους 335 ίππους, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 52 κιλά. Σε αυτή την περίπτωση το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,2”, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 265 χλμ/ώρα.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς, ενώ υπάρχει το μπλοκέ διαφορικό, η μεγάλη αεροτομή και η διπλή απόληξη της εξάτμισης που βρίσκεται στο κέντρο. Μπορεί η Dahler να μην έκανε γνωστό το κόστος για τη συγκεκριμένη βελτίωση, όμως είμαστε σίγουροι πως πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να το κάνουν.