Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πολλές εταιρείες αυτοκινήτων ανακοινώνουν πως το μέλλον τους βρίσκεται εκεί. Άλλωστε από τη Honda έχουμε δει το πρώτο εγχείρημα στην ηλεκτροκίνηση, το οποίο είναι το Honda e (Honda e). Το μικρό ιαπωνικό μοντέλο παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο και τώρα οι Ιάπωνες θα επικεντρωθούν σε αυτό.

Όπως έγινε γνωστό το νέο Honda e θα περιλαμβάνει δύο εκδόσεις, μια με 136 ίππους και μια με 154. Η βασική έκδοση με τους 136 ίππους θα κοστίζει στη Μεγάλη Βρετανία 29.740€ και στη Γερμανία 29.260€, ενώ η έκδοση με τους 154 ίππους θα κοστίζει 32.470€ και 32.060€ αντίστοιχα.

Παράλληλα η Honda ετοιμάζει και το υβριδικό Jazz, όπου o Senior Vice President της Honda Motor Europe, Tom Gardner δήλωσε “Το 2020 η Honda θα λανσάρει την επόμενη γενιά του Jazz, η οποία θα είναι υβριδική και θα εισαχθεί το αμέσως επόμενο διάστημα στην Ευρώπη”. Σίγουρα η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της αυτοκίνησης και όπως γνωρίζουμε πολύ καλά η Honda γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Εμείς απλά αναμένουμε.