Η Renault όπως φαίνεται οδεύει για τα καλά τον ηλεκτρισμό. Κατά τη διάρκεια της Renault eWays οι Γάλλοι ανακοίνωσαν πως δημιούργησαν ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα που θα κουβαλήσει ένα όνομα που έχει τη δική του ιστορία στην αυτοκίνηση. Αυτό δεν είναι άλλο από το Megane E-Tech Electric. Το Megane το γνωρίζουν όλοι, αλλά πλέον όπως φαίνεται παίρνει μια άλλη μορφή αλλάζοντας τα δεδομένα.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-EV, της γαλλικής εταιρείας και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδει 217 ίππους, ενώ η μέγιστη αυτονομία αναμένεται να είναι 450 χιλιόμετρα. Το νέο μοντέλο μπορεί να είναι καμουφλαρισμένο, αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να αποκαλυφθεί εξ ολοκλήρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατασκευή έγινε στο εργοστάσιο Douai, όπου αναμένεται να γίνει και η παραγωγή του. Μπορεί να μην έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το νέο ηλεκτρικό Megane, όμως όπως φαίνεται οι Γάλλοι ακολουθούν και αυτοί τα νέα δεδομένα που λένε ότι η ηλεκτροκίνηση σε λίγα χρόνια θα έχει κατακλύσει τον κόσμο της αυτοκίνησης.