Το Kia Mohave είναι ένα SUV που κυκλοφορεί στην αγορά της Νότιας Κορέας. Η ανανέωση του δεν φέρνει μεγάλες αλλαγές, όμως φαίνεται να είναι ουσιαστικές. Πλέον στην μπροστινή όψη και πιο συγκεκριμένα στη μεγάλη μάσκα ξεχωρίζει το νέο λογότυπο της Kia, ενώ υπάρχουν και τα LED φωτιστικά σώματα με τα LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος και εδώ ξεχωρίζουν τα LED φωτιστικά σώματα, η αεροτομή και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό δεσπόζουν οι δύο ψηφιακές οθόνες μια για τον πίνακα οργάνων και μια αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τα δερμάτινα καθίσματα, το δερμάτινο τιμόνι τεσσάρων ακτίνων με τα χειριστήρια, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Οι ξύλινες επενδύσεις δίνουν μια άλλη αίσθηση, ενώ υπάρχουν και τα δύο καινούργια χρώματα για το εσωτερικό που είναι τα Terracotta Brown και Taupe Grey.

Μηχανικά το ανανεωμένο Kia Mohave τροφοδοτείται από τον κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 253 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 57,1 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς.

Επιπλέον, οι Κορεάτες έχουν αναβαθμίσει την ανάρτηση για να αντιδρά καλύτερα στις εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ υπάρχει και το σύστημα αυτόματης πέδησης πολλαπλών συγκρούσεων. Τέλος, το ανανεωμένο μοντέλο είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά, με τις τιμές στη Νότια Κορέα να κυμαίνονται από 41.500$ έως 50.000$ ανάλογα την έκδοση και τον εξοπλισμό.