Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης η Nissan παρουσίασε την αναβαθμισμένη έκδοση του Juke. Το ανανεωμένο μοντέλο περιλαμβάνει νέα μάσκα, νέους προβολείς ομίχλης και νέα φωτιστικά σώματα, καθώς επίσης νέα χρώματα και νέες ζάντες αλουμινίου. Τα δύο νέα χρώματα είναι Vivid Blue και Chestnut Bronze, ενώ εσωτερικά αναβαθμίστηκε το σύστημα ψυχαγωγίας N – Connecta περιλαμβάνοντας μαζί και σύστημα ήχου με 6 ηχεία της BOSE.

Δύο διαφορετικά σχέδια ζαντών αλουμινίου μεγέθους 16”, αλλάζουν την εξωτερική εμφάνιση, ενώ για όσους επιθυμούν κάτι παραπάνω, υπάρχει και μια νέα σειρά μεγέθους 18”. Διαφορετικά χρώματα στο εξωτερικό μπορούν να προστεθούν στα τελειώματα των προφυλακτήρων εμπρός και πίσω, στα πλαϊνά και στα καπάκια των καθρεπτών.

Στο εσωτερικό εκτός του σύστημα ψυχαγωγίας και το ηχοσύστημα, έχει διαφοροποιηθεί η κεντρική κονσόλα, οι αεραγωγοί, καθώς και η ταπετσαρίες των καθισμάτων. Η υψηλή ποιότητα δέρματος που βρίσκεται στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων δίνει μια εντελώς διαφορετική αίσθηση, ενώ η οθόνη πληροφοριών έχει καλύτερη διαύγεια χάρη στο λευκό και μαύρο χρωματισμό.

Στο βασικό εξοπλισμό του ανανεωμένου Juke θα βρούμε κλιματισμό, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά και πίσω, ηχοσύστημα CD με θύρα Aux και LED φώτα ημέρας. Στον εξοπλισμό του Acenta περιλαμβάνεται επιπλέον, το σύστημα ελέγχου Nissan Dynamic Control, εμπρός φώτα ομίχλης, σύστημα ελέγχου ταχύτητας με περιοριστή ταχύτητας, αυτόματος κλιματισμός, θύρα USB και δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth.

Το ανανεωμένο Juke αναβαθμίστηκε σε όλα δίνοντας μια άλλη αίσθηση στον οδηγό και τους επιβάτες χωρίς να φεύγει από το χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει. Τέλος, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στη Μεγάλη Βρετανία από το Μάιο, ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα έχει επεκταθεί σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.