Η Infiniti ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου QX50 στην αμερικάνικη αγορά. Το επανασχεδιασμένο και μακρύτερο μεταξόνιο του πολυτελούς crossover, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται από αυτό το μήνα στην Αμερική, είναι έτοιμο για νέες κατακτήσεις, όπως λένε οι Ιάπωνες. Σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική των Ιαπώνων το QX50 κοστίζει 30.500€ για τη δικίνητη έκδοση και 31.700€ για την τετρακίνητη.

infiniti qx50 2Επιπλέον, για όσους αγοράσουν το QX50 με τον κινητήρα χωρητικότητας 3,7 λίτρων μέσα στο 2016, θα υπάρχουν εξτρά αξίας 4.000€, κάνοντας ακόμα πιο ελκυστικό το νέο Crossover της Infiniti. Μέσα στο πακέτο περιλαμβάνονται ηχοσύστημα της Bose με 11 ηχεία, ράγες οροφής αλουμινίου, οθόνη αφής μεγέθους 4,5”, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φωτιστικά σώματα και υαλοκαθαριστήρες, θερμαινόμενα καθίσματα, ηλιοροφή και ζάντες αλουμινίου 19”.

Μηχανικά το QX50 τροφοδοτείται από το V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,7 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 325 ίππους, ενώ συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων της Infiniti. Φυσικά όσοι ενδιαφέρεστε δε θα χρειαστεί να πάτε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αφού το ιαπωνικό μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2016. Λίγη υπομονή χρειάζεται.