Η Honda στις αρχές Ιουλίου παρουσίασε μια ειδική έκδοση για το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e. Πρόκειται για την έκδοση Honda e Limited Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει σε μόλις 50 κομμάτια. Η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού Advance Grade και προσφέρεται σε Premium Crystal Red χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με τα μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”. 

Φυσικά, είναι αναμενόμενο πως θα γίνουν ανάρπαστα και τα 50. Μάλιστα για να κερδίσει πιο γρήγορα το ενδιαφέρον του υποψήφιου αγοραστικού κοινού επιστρατεύτηκε ο Max Verstappen, ο οποίος δήλωσε “ Το Honda e Limited Edition είναι απλά υπέροχο. Έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, συμπαγή σχεδιασμό και είναι φοβερά διασκεδαστικό στην οδήγηση. Είναι ένα υπέροχο ηλεκτρικό όχημα για τις μετακινήσεις στην πόλη”.

Για όποιον ενδιαφέρεται όπως πληροφορηθήκαμε υπάρχουν κάποιες μονάδες απούλητες ακόμα στη Μεγάλη Βρετανία, με το πόσο της αγοράς να έχει οριστεί στις 38.120£ ή στα 45.543€. Σίγουρα η τιμή μπορεί να είναι ακριβή, αλλά πρόκειται για έκδοση που πολύ γρήγορα θα γίνει συλλεκτική.