Όσοι ενδιαφέρονται για ένα νέο μικρό επαγγελματικό μοντέλο από σήμερα έχουν ακόμα μια επιπλέον επιλογή. Πρόκειται για το Fiat Panda Van, το οποίο προσφέρεται σε προσιτές τιμές, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες που έχει ένας επαγγελματίας οδηγός. Το νέο επαγγελματικό μοντέλο της Fiat δε διαφέρει πολύ από το γνωστό επιβατικό Panda.

Εξωτερικά ξεχωρίζει το στρογγυλεμένο καπό, τα φώτα ημέρας καθώς και τα μεγάλα παράθυρα για να διακρίνει οδηγός τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό η σχεδίαση είναι έτσι σχεδιασμένη, ώστε ο οδηγός να μη δυσκολεύεται στις κινήσεις, τις οποίες θέλει να κάνει. Οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς αρκετών πραγμάτων, παρά τις μικρές διαστάσεις του.

Μηχανικά το νέο Fiat Panda Van εφοδιάζεται με τον MultiJet πετρελαιοκινητήρα χωρητικότητας 1,3 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 75 ίππους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Πλούσιος είναι ο βασικός εξοπλισμός προσφέροντας κλιματισμό, ESP, σύστημα Start & Stop, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ράδιο CD με MP3 player. Η τιμή της βασικής έκδοσης στην ελληνική αγορά ορίστηκε στα 10.400€ συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους απόσυρσης.