Μια από τις πρεμιέρες της Fiat στη φετινή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι περιελάμβανε τη συνέρευση του ολοκαίνουργιου 500 Riva και του Aquariva Super yacht. Με ένα εξαιρετικό Sera Blue χρώμα και μόλις σε 50 μονάδες στη γαλλική αγορά, εκ των οποίων όλα έχουν Convertible μορφή, το μικρό αυτό αυτοκίνητο διαθέτει μια αποκλειστική μπλε οροφή, επιχρωμιωμένα καλύμματα στους πλευρικούς καθρέπτες, χειρολαβές και καπό με ειδικό τελείωμα, μια διπλή γαλαζοπράσινη λωρίδα, καθώς και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16”, με 20 ακτίνες και ένα ειδικό μπλε φινίρισμα.

fiat-500-riva-2Η μοναδική εμφάνιση του νέου 500 Riva συμπληρώνεται με το θρυλικό ναυτικό λογότυπο  on the boot στους θόλους των τροχών, στα πλαϊνά και στο ταμπλό. Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, οι υποψήφιοι αγοραστές πρέπει να γνωρίζουν ότι το όχημα διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του προαιρετικού εξοπλισμού που προσφέρονται στο 500 Riva, συμπεριλαμβανομένων των Beats Audio, πλοηγό, μαόνι στο τιμόνι, τα μαρσπιέ και τον επιλογέα ταχυτήτων, ηλεκτροχρωμιωμένο καθρέφτη, ένα αριθμημένο και προσαρμοσμένο “Tender to Paris” σήμα και δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα με ειδικές ραφές.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται αυτόματος κλιματισμός, οθόνη TFT με το λογότυπο Riva με γαλαζοπράσινο background, Assist Hydraulic Brake και LED DRL φώτα ομίχλης. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός χωρητικότητας 1,2 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 69 ίππους, ενώ υπάρχει και ο TwinAir χωρητικότητας 0,9 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 85 και 105 ίππων. Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να βιαστεί, αφού τα 50 κομμάτια έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα.