Η Subaru για τα τιμήσει τα 10 χρόνια της ύπαρξης του BRZ, δημιούργησε μια επετειακή έκδοση, η οποία όμως θα είναι για ελάχιστους. Πρόκειται για το BRZ S 10th Anniversary Limited, το οποίο θα είναι βαμμένο στο κλασσικό μπλε χρώμα της Subaru και θα διαθέτει μαύρα καπάκια στους καθρέπτες και μαύρες ζάντες αλουμινίου μεγέθους 18” για να δημιουργεί αντίθεση.

Επιπλέον στα παράθυρα θα υπάρχει αυτοκόλλητο με τα 10 χρόνια, ενώ μπαίνοντας στο εσωτερικό αμέσως ξεχωρίζουν τα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις μπλε λεπτομέρειες και τις μπλε ραφές. Το δερμάτινο τριάκτινο τιμόνι, ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων και τα πεντάλ αλουμινίου ανεβάζουν τον πήχη της πολυτέλειας. Επιπλέον, υπάρχει και η οθόνη αφής με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Μηχανικά δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με τα άλλα BRZ, αφού κάτω από το καπό παραμένει ο 4κύλινδρος Boxer κινητήρας χωρητικότητας 2,4 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 235 ίππους και τη μέγιστη ροπή να είναι 25,4 κιλά. Ο κινητήρας συνδυάζεται με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αντίστοιχο αυτόματο, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς.

Δυστυχώς όπως ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας. Τα 200 κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, με την τιμή να ορίζεται στα 3.388.000¥ (24.465€) για την έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και στα 3.553.000¥ (26.040€) για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο.