Η Opel για όσους ενδιαφέρονται για το νέο Crossland X δίνει μια επιπλέον λύση εκτός από τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα μοντέλα, αυτή της υγραεριοκίνησης. Το μοντέλο με το LPG είναι αυτό με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ., με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 81 ίππους. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρόσθιους τροχούς μέσω του 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Η γερμανική φίρμα δεν αποκάλυψε τις επιδόσεις του εν λόγω μοντέλου, όμως έδωσε στη δημοσιότητα την κατανάλωση. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή η μέση κατανάλωση με τη χρήση του LPG φτάνει τα 6,9 λίτρα/100χλμ. Εντός πόλης η κατανάλωση δίνεται στα 8,4 λίτρα/100χλμ, ενώ εκτός φτάνει τα 6 λίτρα/100χλμ. Αντίθετα με τη χρήση της βενζίνης η μέση κατανάλωση φτάνει τα 5,4 λίτρα/100χλμ, ενώ εντός και εκτός πόλης είναι 6,8 και 4,5 λίτρα αντίστοιχα.

Η δεξαμενή του υγραερίου έχει χωρητικότητα 36 λίτρα και είναι τοποθετημένη στη θέση της ρεζέρβας. Έτσι αν χρησιμοποιήσει κάποιος και της δύο δεξαμενές θα μπορεί να διανύσει μέχρι 1.300 χιλιόμετρα συνολικά. Η Opel όπως πάντα εξελίσσει τις τεχνολογίες της, αναπτύσσοντας ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα πολλαπλών βαλβίδων που βελτιώνει την εμπειρία οδήγησης. Επιπλέον, στον πίνακα οργάνων υπάρχει σχετική λυχνία η οποία ανάβει όσο δουλεύει στο αυτοκίνητο το υγραέριο και σβήνει όταν χρησιμοποιείται η βενζίνη.