Το Audi RS e-tron GT με τα χρώματα της Μπάγερν Μονάχου

Η Audi συνεργάζεται εδώ και 20 χρόνια με τη γερμανική Μπάγερν Μονάχου. Για να γιορτάσουν το γεγονός οι δύο τους δημιούργησαν μια ειδική έκδοση του Audi RS e-tron GT, το οποίο θα έχει τα χρώματα της Μπάγερν. Οι Βαυαροί μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά το φετινό πρωτάθλημα της Bundesliga, όμως ο αγώνας με τη Μπάγερν Λεβερκούζεν στο Μόναχο εχθές ήταν μια γιορτή για τα 20 χρόνια συνεργασίας.

Η πλήρης ονομασία του νέου πρωτότυπου μοντέλου είναι RS e-tron GT FC Bayern Concept, το οποίο θα είναι σε κόκκινο-μαύρο χρώμα και θα διαθέτει 20 κόκκινες λωρίδες, οι οποίες είναι μια για κάθε χρονιά συνεργασίας. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει το σήμα της Μπάγερν, ενώ ο διαχύτης που είναι και αυτός σε κόκκινο και μαύρο χρώμα είναι εντυπωσιακός.

Όσοι λοιπόν βρέθηκαν εχθές το βράδυ στην Allianz Arena στο Μόναχο, εκτός ότι είδαν τη Μπάγερν να κερδίζει εύκολα τη Λεβερκούζεν με 4-0, είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το νέο Audi RS e-tron GT FC Bayern Concept. Μπορεί να είναι πρωτότυπο μοντέλο, όμως όπως και να έχει είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.