Το Fiat Professional Fiorino, το δημοφιλέστερο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα της ελληνικής αγοράς ανεξαρτήτου κατηγορίας, ανανεώνεται με ακόμα περισσότερα στοιχεία που κάνουν πιο αποδοτική και άνετη τη χρήση του. Η νέα εταιρική ταυτότητα της Fiat Professional πλέον εφαρμόζεται και στο νέο Fiorino, το οποίο διατίθεται με ένα εντυπωσιακό για την κατηγορία εξοπλισμό, χάρη και στην επιλογή του καινοτόμου πακέτου Pack Tecnico που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα mirroring, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής 7”, επιλογή διαχωριστικού (σταθερό με τζάμι ή αναδιπλούμενο πλέγμα), προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης, αισθητήρες στάθμευσης και εφεδρικό τροχό κανονικών διαστάσεων.

Ο πλούσιος εξοπλισμός ενισχύει περαιτέρω τον ευέλικτο και αποδοτικό χαρακτήρα του Fiorino, που πλέον εφοδιάζεται με κινητήρα Diesel 1.3 MTJ προδιαγραφών Euro 6.4 με απόδοση 95 ίππων και 20,3 κιλά ροπής μόλις στις 1.500 σ.α.λ. Η ισχύς του κινητήρα υποστηρίζει με άνεση τις υψηλές δυνατότητες μεταφοράς που προσφέρει αναλογικά με το μήκος του (3,96 μέτρα) το μοντέλο, με όγκο χώρου φόρτωσης έως 2,8 κυβικά μέτρα και 535 κιλά ωφέλιμο φορτίο.

Παράλληλα, η διαχρονική εστίαση της Fiat Professional στις ανάγκες του επαγγελματία, οδήγησε στη δημιουργία ενός πληρέστατου πακέτου προνομίων που συνοδεύουν το Fiorino. Αυτό περιλαμβάνει:

  • Χρηματική έκπτωση 2.000€.
  • Δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης.
  • 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χιλιόμετρα.
  • 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας.
  • Περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους που διαχρονικά προσφέρει η μάρκα μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών.

Τα παραπάνω προνόμια λειτουργούν και συνδυαστικά ώστε ο αγοραστής να απολαμβάνει πάντα το μέγιστο όφελος σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το νέο Fiorino 1.3 MTJ Euro 6.4 είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμές από 20.440€.