Τα αξεσουάρ του Honda Civic Type R

Το Honda Civic Type R είναι ένα από τα αυτοκίνητα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στα χέρια τους. Οι Ιάπωνες με σκοπό να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους αγοραστές, αλλά και αυτούς που το έχουν αποκτήσει, δημιούργησαν μια σειρά από αξεσουάρ που του δίνει μια διαφορετική αίσθηση. Τα νέα αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο κάνοντας το νέο Type R ακόμα πιο ελκυστικό.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νέα πίσω αεροτομή, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα, με το βάρος της να είναι ένα κιλό λιγότερο από αυτήν που προσφέρει η Honda στο αυτοκίνητο εργοστασιακά. Η διαφορετική σχεδίαση της αεροτομής εκτός ότι ομορφαίνει το αυτοκίνητο, το κάνει να φαίνεται ακόμη πιο επιθετικό. Επιπλέον, υπάρχουν τα κόκκινα καπάκια των καθρεπτών, τα οποία δένουν με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Στο εσωτερικό υπάρχουν τα πλαϊνά μαρσπιέ με το λογότυπο Type R να είναι φωτιζόμενο, ενώ υπάρχει και ο επιλογέας ταχυτήτων από κόκκινο δέρμα. Παράλληλα προσφέρονται και πινελιές από ανθρακονήματα. Σίγουρα τα αξεσουάρ μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά προσφέρουν μια διαφορετικότητα σε ένα αυτοκίνητο που έτσι κι αλλιώς είναι προκλητικό ακόμα και στην εργοστασιακή του μορφή. Εμάς πάντως μας αρέσει με τις αλλαγές. Εσάς;