Εδώ και πολλά χρόνια παρακολουθούσαμε τη Formula 1 από την Cosmote TV, ενώ την τελευταία τριετία τη βλέπαμε σε παράλληλη μετάδοση και από την ΕΡΤ. Όμως φαίνεται πως τα πράγματα αλλάζουν, αφού τα δικαιώματα για την επόμενη τριετία απέκτησε ο ANT1. Έτσι το φετινό πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λιγότερο από ένα μήνα, αλλά και αυτό του 2024 και του 2025 θα το παρακολουθήσουμε από τον ΑΝΤ1 και τον ΑΝΤ1+.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στο ελεύθερο κανάλι θα μεταδοθούν οι 23 αγώνες της Κυριακής και τα 6 Sprint Race, ενώ όλα τα υπόλοιπα όπως οι ελεύθερες δοκιμές και οι κατατακτήριες δοκιμές θα μεταδίδονται από τον ANT1+. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει τα εξής:

“Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, παρών στις σημαντικότερες στιγμές του παγκόσμιου αθλητισμού, εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1 για τα επόμενα τρία χρόνια (2023-2025). Το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με περισσότερους από 500.000.000 πιστούς θαυμαστές και 1.500.000.000 τηλεθεατές παγκοσμίως, επιστρέφει στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ μετά από 13 χρόνια. Η Formula 1 έρχεται σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να μας ταξιδέψει στις πιο διάσημες διαδρομές του κόσμου και να προσφέρει μοναδικό θέαμα.

Οι λάτρεις της Formula 1 θα απολαύσουν στον ΑΝΤ1, ζωντανά τα 23 Grand Prix και τα 6 Sprint Races του 2023, καθώς και τις πιο δυνατές στιγμές των κατατακτήριων δοκιμών, πλούσιο ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους κορυφαίους πιλότους. Το ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει αποκλειστικά τα 63 Free Practices και τα 23 Qualifying Sessions, ενώ θα μεταδίδει παράλληλα με τον ΑΝΤ1 όλα τα Grand Prix και τα Sprint Races. Επιπλέον, στο ΑΝΤ1+ θα υπάρχει η δυνατότητα catch up κάθε Grand Prix, ενώ οι συνδρομητές μπορούν να βλέπουν όλο το περιεχόμενο από οποιαδήποτε συσκευή, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς διαφημίσεις.

Από την Παρασκευή 3 Μαρτίου, οι πιλότοι παίρνουν θέση, οι κινητήρες ανάβουν και οι φίλοι της Formula 1 στην Ελλάδα δίνουν ραντεβού σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ για να απολαύσουν τους σπουδαίους αγώνες της χρονιάς και να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις πατώντας γκάζι στις πίστες της κορυφαίας διοργάνωσης”.