Το Citroen C4 Cactus μετά από ένα χρόνο σχεδόν στην αγορά αυτοκινήτου έχει ενθουσιάσει αρκετό κόσμο. Οι Γάλλοι βλέποντας τον ενθουσιασμό προχώρησαν σε μια Special έκδοση του SUV μοντέλου. Πρόκειται για το C4 Cactus W Special Edition, το οποίο θα διατίθενται σε λευκό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες. Η νέα ειδική έκδοση διαθέτει εντυπωσιακό εξωτερικό σχεδιασμό με λευκούς καθρέφτες, λευκές μπάρες οροφής και ζάντες αλουμινίου μεγέθους 17”.

citroen c4 cactus w special edition 2Επιπλέον, για να διαφέρει από τα υπόλοιπα C4 Cactus διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, φιμέ πίσω τζάμια, δορυφορική πλοήγηση, διαιρούμενα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα και έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας. Από πλευράς κινητήρα θα διατίθενται με τον 3κύλινδρο PureTech Turbo κινητήρα βενζίνης, με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει τους 110 ίππους, ενώ για όποιο θέλει περισσότερη οικονομία θα υπάρχει ο Blue HDi με τους 100 ίππους.

Το Citroen C4 Cactus W Special Edition είναι διαθέσιμο από την 1η Αυγούστου, αρχικά σε Γαλλία και Αγγλία και αργότερα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Οι τιμές στο νησί ξεκινούν από 22.500€, ενώ ανεβαίνουν στα 23.300€ για τη έκδοση με τον Blue HDi κινητήρα. Αν αυτή η έκδοση έρθει στην ελληνική αγορά είναι άγνωστο, αλλά αν τη δούμε σαφώς θα κοστίζει κάτι παραπάνω από ότι στη Μεγάλη Βρετανία.