Οι Τσέχοι της Skoda έχουν καταλάβει πως το μέλλον της αυτοκίνησης είναι ολοκληρωτικά στα SUV και για αυτό το λόγο θα αποκαλύψουν στην έκθεση αυτοκινήτου της Ινδίας που θα γίνει στο Νέο Δελχί από τις 5 έως τις 12 Φεβρουαρίου το νέο μοντέλο με την ονομασία Vision IN. Ουσιαστικά το νέο πρωτότυπο μοντέλο θα είναι αποκλειστικά για τη χώρα της Νότιας Ασίας.

Το Vision IN είναι ένα συμπαγές SUV με μακρύ καπό, συμπαγή μάσκα και εντυπωσιακή οπίσθια όψη. Το μήκος του φτάνει τα 4,26 μέτρα, ενώ όπως βλέπουμε και από τα δύο σκίτσα που δημοσίευσε η Skoda το Vision IN θέλει να κερδίσει αμέσως το κοινό εκεί με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του. Τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα δένουν αρμονικά με τη μάσκα, ενώ στο πίσω μέρος εντυπωσιάζει η αεροτομή και τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα, ενώ το λογότυπο Skoda είναι και αυτό φωτιζόμενο.

Μηχανικά δεν ανακοινώθηκε κάτι, αλλά είναι πιθανό πως θα διαθέτει κάποιον από τους μικρούς TSI κινητήρες του ομίλου της Volkswagen. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές με την επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου. Τέλος οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2020.